Kayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacak

Kayseri'de bulunan 24 firma personel alımı yapacak. Farklı sektörlerde hizmet veren firmaların iş ilanları yayımlandı. Toplu görüşmeler Kayseri İŞKUR'da yapılacak.

Kayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de işsizlik problemi sürerken, firmalardan ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Özellikle işveren ile iş arayanı buluşturan İŞKUR üzerinden ilanlar yakından takip ediliyor. Bu çerçevede İŞKUR tarafından iş arayanlar için dev bir ilan yayımlandı. Kentte faaliyet gösteren 24 firma personel alımı gerçekleştirecek. 82 meslekte toplam 710 kişilik eleman alımı yapılacak büyük görüşme, 26 Eylül Perşembe günü saat 13.30’da firma temsilcilerinin katılımlarıyla İŞKUR il binasında gerçekleştirilecek. 

İşte personel alımı yapacak firmalar ve istenilen şartlar: 

Kayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacakKayseri'de iş arayanlar için büyük fırsat! 710 kişi alınacak