Kayseri'de inşaatları henüz tamamlanmayan 3 adet villa satılacak!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 3 adet natamam yani henüz inşaatı tamamlanmamış villa satışa çıkıyor. Villalar Kayseri'nin en lük bölgelerinden olan Becen Bağlarında yer alıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de inşaatları henüz tamamlanmayan 3 adet villa satılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Melikgazi'de 3 adet natamam villa icradan satışa çıkacak. Henüz inşaatı tamamlanmayan villalar, Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılacak. 

Satılacak villalar nerede?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Becen Mahallesinde  4732 Ada, 3 Parselde bulunan ana gayrimenkul 1.750,56 metrekare alanlı, 4732 ada 3 parsel üzerinde, ayrık nizamda, betonarme karkas yapı cinsinde, zemin + 1 normal katlı, toplam 3 adet villa olarak inşa edilmiş.

Villaların tamamı inşaat halinde. Villaların her birindeki, birer adet bağımsız bölümde bulunuyor. Ana gayrimenkul toplam 3 bağımsız bölümden oluşuyor. Binaların kaba inşaatı tamamlanmış ince işlerin inşaatının devam ettiği ifade edildi. B blok 1 nolu bağımsız bölüm, zemin kat + 1 normal katlı olarak inşa edilmiş olup villa vasfında. Taşınmaz zemin kat brüt 75 metrekare ve normal kat brüt 95 metrekare olmak üzere toplam yaklaşık brüt 170 metrekare, net 130 metrekare alana sahip. Villa zemin katta antre, oturma odası, mutfak, lavabo-wc ve kiler, 1. normal katta 3 adet yatak odası, hol, 3 adet banyo, mimari kullanım alanı ve ütü odası bölümlerinden oluşuyor. 

Hicarcık Polis evine yakın noktada

Satılacak gayrimenkulün özellikleri ayrıca şu şekilde ifade edildi: Villanın betonarme karkası tamamlanmış, Çatısı ahşap oturma çatı üzeri kiremit kaplamadır. Duvarları örülmüş, iç alçı sıvaları yapılmış inşaat halindedir. Geri kalan imalatların devam ettiği gözlemlenmiştir. Taşınmaz keşif anında na tamam mesken durumundadır. Fiili durumu inşaattır. Mahallinde keşif yapılan yerin, tespit konusu taşınmaz olduğu, Başbakanlık TKGM (Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü) parsel sorgulama sitesinde; taşınmaz bilgileri ile yapılan inceleme ve mobil uygulamada mevcut konum karşılaştırılması doğrultusunda tespit edilmiştir. Bölgede iki katlı villa tarzında yapılar yer almaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde Hisarcık Polis evi bulunmaktadır. Bölgeye olan ulaşım gerek özel araçlarla ve gerekse toplu taşım araçları ile sağlanabilmektedir.Adresi Becen Mahallesi, Tüfekçi Sokak,No:1/ Melikgazi.

Ne kadar ücret isteniyor?

Villalar için belirlenen kıymet bedeli 8.000.000,00 TL olarak açıklandı. KDV oranı ise yüzde 20. Satış için birinci artırma  başlangıç tarih 22 Ağustos 2024 saat 10:36. İkinci arttırma başlangıç tarihi ise 19 Ağustos 2024  saat 10:36.