Kayseri'de infial yaratan o olay hakkında yeni gelişme!

Kayseri'de 30 Haziran Pazar gecesi yaşandığı iddia edilen taciz olayının ardından kentte istenmeyen görüntüler ortaya çıkmış ve Suriyelilere ait birçok iş yerleri ile araçlara zarar verilmişti. Emniyet ekipleri olaylara ilişkin yeni ayrıntıları paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de infial yaratan o olay hakkında yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de 30 Haziran Pazar gecesi meydana gelen olayda Suriye uyruklu bir şahısın küçük yaştaki bir çocuğa taciz ettiği iddiası kentte infiale neden olmuştu.Kentte istenmeyen görüntüler ortaya çıkmış ve Suriyelilere ait birçok iş yerleri ile araçlara zarar verilmişti.Sonraki günlerde de meydana gelen toplumsal olaylarla ilgili olarak polis ekiplerinin yaptığı kamera inceleme çalışmaları neticesinde 1 şahıs yakalandı. 

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 02 Temmuz 2024 tarihinde bir işyerinin camlarının kırılarak yağmalanması olayıyla ilgili olarak, daha önce Yaralama, Hırsızlık ve Tehdit suçlarından kaydı bulunan 39 yaşındaki E.K. (Boğazlıyan) isimli şahıs yakalandı.

Yakalanan E.K.isimli şahıs, "2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet, İşyerinden Hırsızlık ve Mala Zarar Verme" suçlarından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü; 'konuyla ilgili olarak yürütülen çalışmalarımız titizlikle sürdürülmekte olup, kimliği tespit edilen diğer şüpheli şahısların da yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.' açıklamasında bulundu.