Kayseri'de ilçelerde işe alınacak isimler belli oldu!

Kayseri'de Melikgazi, Kocasinan, Talas'ın ardından diğer ilçelerde de TYP ile işe alınan isimler belli oldu. İşte ilçe ilçe o isimler ve aranan şartlar. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de ilçelerde işe alınacak isimler belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Melikgazi, Kocasinan ve Talas'ın ardından diğer ilçelerde de TYP ile işe alınan isimler belli oldu. Kayseri'de Milli Eğitim'e bağlı okulların bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 1020 kişilik geçici süreli Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde işçi alınacağı ilan edilmişti. Bu çerçevede 9 ay görev yapacak isimler noter huzurunda çekilen kuranın ardından belli oldu. 
Kayseri'de ilçelerde işe alınacak isimler belli oldu!
NE ZAMAN İŞE BAŞLAYACAKLAR?
Kentte İŞKUR iş birliğinde yapılan alıma yönelik başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinde başlamış ve 01 Eylül 2023 tarihinde sana ermişti. Başvuru sürecinin ardından merakla beklenen kura çekimi yapıldı.  Toplam çalışma süresinin 9 ay olarak ifade edildiği alım için işe başlangıç tarihi ise 11 Eylül 2023 olarak ifade edildi. Çalışmanın bitiş tarihi ise 10 Haziran 2024. 
HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR! HANE GELİRİ UYARISI
YTP için başvuran isimleri işsiz olmaları iteniyor. Aynı zamanda şşartlar arasında Emekli ve malul aylığı almamak, hane geliri 17.103,48 TL'nin altında olmak da var. Bu yönde belirlenen TYP şartlarını taşımayanlar noter kurasında çıksalar bile işe başlatılmayacaklar. 
İŞTE KAYSERİ'DE İLÇE İLÇE İŞE ALINACAK İSİMLER
Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!

Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!Kayseri'de 10 ilçede işe alınacak isimler belli oldu!

İŞTE GİRECEK 285 KİŞİ BELLİ OLDU! Haberin detayları için TIKLAYIN