Kayseri'de iki Köpeğe Tüfekli Saldırı: Şüpheli Gözaltında

Kayseri'nin Develi ilçesinde iki köpeği tüfekle vurulan kişi, sosyal medyada yayılan videonun ardından gözaltına alındı. Tüm ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde!

Kayseri'de iki Köpeğe Tüfekli Saldırı: Şüpheli Gözaltında

Kayseri’nin Develi İlçesi Gazi Mahallesinde yaşanan köpek vurma olayının ardından Valilik’ten açıklama geldi.

Bu olay, sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı. Yayınlanan bir videoda, M.A isimli bir şahsın iki köpeği vurulduğu görüldü. Kayseri Valiliği'nin olayın ardından, zanlının kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığı bilgisini paylaştı. 
Olayın duyulmasının ardından Kayseri Valiliği bir açıklama yaparak, 'Kayseri ili, Develi İlçesi Gazi Mahallesinde bir şahsın iki köpeği tüfekle vurduğu olaya ilişkin sosyal medya platformlarında bir videonun dolaşıma girdiği tespit edilmiştir. Bahse konu olayı gerçekleştiren M.A isimli şahıs gözaltına alınmış olup, adli ve idari süreç başlatılmıştır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur' ifadeleri kullanıldı. 
Kayseri'de yaşanan bu olayı, hayvanseverler tarafından da tepkiyle karşılandı.  Vatandaşlar, hayvanlara karşı işlenen suçların cezasız kalmaması ve bu tür çirkin olayların bir daha gerçekleşmemesi için yetkililerden yardım istedi.