Kayseri'de iflas ettiği belirtilen firmayla ilgili yeni gelişme
Kayseri'de ekonomik sıkıntılarla birlikte firmalar çıkış yolları arıyor. Bir süre önce iflas kararı verilen firmayla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.
Ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle işletmelerde sorunlarla karşı karşıya. İflas ve konkordato haberlerinin sıkça duyulmaya başlandığı Kayseri'de bir süre önce iflas kararı verilen firmayla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Kayseri Genel İcra Dairesi söz konusu firmayla ilgili olarak ‘İflas kararının kaldırılması’ yönünde karar verildiğini duyurdu.
Mahkemeden iflas kararı
Mahkemenin kararına gire iflas nedeniyle tasfiye halinde olan AG Alfa Kompozit Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile ilgili olarak iflas kararının kaldırılmasına yönelik karar çıktı.
İflas kararı kaldırıldı
Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi'nde bulunan firmayla ilgili olarak verilen kararda, 'Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 7 Mart 2025 tarihinde Kayseri Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne kayıtlı davalı müflis AG Alfa Kompozit Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verilmiştir' ifadeleri yer aldı.