Kayseri'de 'Hem maaş, ayrıca prim ve yılda iki defa iaşe ' vaadi!

Kayseri'de firmaların iş ilanları dikkat çekmeye devam ediyor. İstedikleri personeli bulmak için iş ilanı yayınlayan firmalar vaatleri ile de dikkat çekiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 'Hem maaş, ayrıca prim ve yılda iki defa iaşe ' vaadi!

Kayseri’de faaliyet gösteren bazı firmalar iş ilanları ile dikkat çekiyor. İlanlarda aranılan personeli bulabilmek için sıralanan vaatler ile firmalar iş arayanlara sesleniyor.
Vaatler arasında yakacak yardımından kırtasiye yardımına, izin parasından bayram harçlığına, asgari ücretten fazla maaştan sendikalara ve diğer sosyal haklara kadar vaatler ayrıntılı şekilde yer alıyor. 

Kayseri'de 'Hem maaş hem de prim' vaadi!

VAATLER DİKKAT ÇEKİYOR
Bu kapsamda kentte faaliyet gösteren bir firmada iş ilanında maaş harici prim ve yılda iki defa iaşe paketi desteği vaadinde bulundu. 
Mobilya imalatı alanında faaliyet gösteren Lüks Yalçınlar adlı firma eleman ilanında  donanım ve ağ sistemleri uzmanı, Arge, Ürge personeli, Üretim mühendisi, Döşemec, İskeletçi, Yay Makinesi operatörü, Kaynak operatörü, Kapitoneci, Aşçı Yardımcısı, Terzi, Mobilyacı, Depo personel ve 20-35 yaş arası vasıfsız eleman alınacağını duyurdu.  İlanda söz konusu mesleklerde 20-40 yaşları arasında çok sayıda bay personel alınacağı da yer aldı. 

Kayseri'de 'Hem maaş hem de prim' vaadi!

İŞ İLANLARI İLE İLGİLİ İŞKUR'DAN AÇIKLAMA
Diğer yandan İŞKUR'dan iş ilanları ile yapılan açıklamada vatandaşlar uyarıldı. Uyarıda, "Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler" ifadelerine yer verildi. 

Kayseri'de 'Hem maaş hem de prim' vaadi!