Kayseri'de hafta sonu seçim var! 4 aday yarışacak

Kayseri Barosu bu hafta sonu seçime gidiyor. Seçimde başkanlık için dört aday yarışacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de hafta sonu seçim var! 4 aday yarışacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de avukatlar bu hafta sonu seçime gidecek. Kayseri Olağan Genel Kurulu’nda yeni vaşkan ve kurul üyeleri belirlenecek. 

Başkanlık için kimler yarışacak?

Kayseri’de iki yılda bir yapılan Baro Başkanlığı seçimleri için adaylıklar peş peşe duyuruldu. İlk adaylığını Avukat Oğuz Erin ardından Avukat Ercan Avcı da adaylığını açıklamıştı. Mevcut Başkan Ali Köse de geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile aday olduğunu duyurmuştu. Son olarak ise Baro Başkanlığına bir aday daha katıldı. Avukat Murat Tolga Özsoy da adaylık yarışında yer alacak. 

Kayseri'de hafta sonu seçim var! 4 aday yarışacak

Avukat Murat Tolga Özsoy kimdir?

Murat Tolga Özsoy, 1971 yılında Kayseri‘nin Yahyalı ilçesinde dünyaya geldi. 1987 yılında Gaziantep Lisesini, 1993 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini mezun oldu. Avukatlık mesleğine 1995 yılında başladı.

Özsoy Kayseri Barosunda; Baro Başkanı Av. Halit Ököesiz döneminde 2002-2004 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği, Baro Başkanı rahmetli Av. Ali Taşçı döneminde 2004 - 2008 yılları arasında saymanlık, Baro Başkanı Av. Murat Şirvanlı döneminde 2010-2012 yılları arasında başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu..

Özsoy, evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi Av. Derya Özsoy Kayseri Barosuna kayıtlı avukat olup halen avukatlık mesleğini icra etmektedir.