Kayseri'de Hadise çıkacak

Kayseri'de ekim ayında Hadise rüzgarı esecek. 6 Ekim tarihinde kentte yer yerinden oynayacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Hadise çıkacak

Türkiye’nin en ünlü sanatçıları 5-6 Ekim tarihleri arasında Kayserilileri müziğe doyuracak. Erciyes Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde yapılacak muhteşem organizasyonda Türk pop müziğin güçlü kadın temsilcilerinden Hadise de Kayseri'de sahne alacak. 

Kayseri'de Hadise çıkacak

2009 yılındaki 54. Eurovision şarkı yarışmasında “Düm Tek Tek” şarkısı ile Türkiye’yi temsil eden ve dördüncü olan ünlü şarkıcı “Prenses, Sıfır Tolerans, Küçük Bir Yol, Aşk Kaç Beden Giyer, Farkımız var, İmdat, Şampiyon ” gibi dillere dolanan şarkılarını Kayseri’de müzikseverler için seslendirecek.

Kayseri'de Hadise çıkacak

Sahne şovları ve stili ile adeta sahnede parlayan güzel şarkıcıyı dinlemek isteyenler için konser 6 Ekim’de gerekleştirilecek. 

Kayseri'de Hadise çıkacak

Live From Fest serisi Bayhan Müzik organizasyonuyla 6 Ekim’de gerçekleştirilecek konser de Hadise ile birlikte 4 isim daha sahne alacak. 17.002da başlayacak konserler için ise bilet fiyatları sahne önü 900 TL, genel alan 500 TL’den satılacak. Muhteşem konserler için biletlerinizi almayı unutmayın. 

Kayseri'de Hadise çıkacak