Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...

Kayseri'de gıda denetimi yapıldı. Eş zamanlı gerçekleştirilen denetim operasyonunda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri işletmeleri tek tek denetledi. Denetime İl Müdürü Bülent Saklav da katıldı. Peki hangi ürünler denetlendi? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de gıda denetimi yapıldı. Denetimlere Kayseri Tarım ve İl Müdürü Bülent Saklav da katıldı. Saklav, ekiplerle birlikte işletmeleri tek tek denetledi.

Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...

Denetimler eş zamanlı yapıldı. Denetimler kapsamında yumurta, süt ve süt ürünleri, üreten işletmeler yakın takibe alındı. Yetkililer, denetimlerle ilgili olarak, "Etkinve  yoğun bir şekilde devam ediyor" mesajı verdi. 

Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...

Diğer yandan Kayseri'de yapılan ve İl Müdürü Bülent Saklav'ın da katıldığı denetimlerle ilgili olarak, "Bakanlığımız Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından 02.10.2023-13.10.2023 tarihleri arasında 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan denetimler kapsamında İl Müdürümüz Bülent Saklav’ın da katılımıyla yumurta ve yumurta ürünleri üreten işletmelerde etkin denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam etmektedir" denildi. 

Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...Kayseri'de gıda operasyonu! Müdür de katıldı...