Kayseri'de geri sayım başladı!

Kayseri'de de vatandaşlar milli coşkuya hep beraber yaşamak için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne akın etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'de geri sayım başladı!

Avusturya’yı 2-1 yenerek saf dışı bırakan A Milli Futbol Takımı, çeyrek finalde bugün Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlı ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz'in ardından ikinci sırada tamamlayarak adını son 16'ya yazdırdı. Milli takım, bu turda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada Türkiye, Hollanda çeyrek final maçı Tükiye saati ile 22.00'de başlayacak. Kayseri'de de vatandaşlar milli coşkuya hep beraber yaşamak için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ne akın etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi maç öncesi ve sonrası vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması için ek sefer düzenlediğini açıkladı. Diğer yandan İncesu, Tomarza ve Develi'de de vatandaşların milli heyecanı birlikte yaşamaları için ekranlar kuruldu.