Kayseri'de fotokopi ihalesi yapılacak!

Kayseri'de fotokopi kağıdı için ihale yapılacak. İhaleyle alım yapılacak olan A 4 fotokopi kağıdı adeti 10 bin 80 paket olarak açıklandı. Peki bu kağıtlar nerede, ne için kullanılacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de fotokopi ihalesi yapılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de fotokop, kağıdı için ihale düzenlenecek. Tapu ve Kadastro Kayseri Bölge Müdürlüğü fotokopi kağıdı alımına yönelik ihale yapılacağını duyurdu. 

Kayseri'de fotokopi ihalesi yapılacak!

Tapu ve Kadastro Kayseri Bölge Müdürlüğünde ihale nasıl yapılacak?

A 4 fotokopi kağıdı mal alımı ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak. İhaleyi kazanan sözleşme imzalanma tarihinden itibaren 20 takvim günü içerisinde ve tek seferde Tapu ve Kadastro Kayseri Bölge Müdürlüğü Deposuna paketleri teslim edecek. İhale için son teklif verme günü 1 Ağustos 2024 saat 10:00 olarak açıklandı. 

Kayseri'de fotokopi ihalesi yapılacak!

Ne kadar alım yapılacak?

İhale için yapılan açıklamada alım sayısı 'A 4 fotokopi kağıdı 10.080 paket' olarak belirtildi. İhale Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde bulunan Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak. Diğer yandan teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden kanunun 38'inci maddesine göre açıklama istenecek.

Fotokopide tasarruf tedbiri alınmıştı!

Diğer yandan bir süre önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, tarafından açıklanan tasarruf tedbirlerinde kamudaki fotokopi kullanımı da dikkat çekilmişti. Söz konusu açıklanan tedbirler kapsamında 'Fiziki olarak birbirine yakın makam ve birimlerdeki fotokopi, faks ve benzeri büro malzemeleri ortaklaşa kullanılacak' denilmişti.