Kayseri'de film sahnelerini aratmayan kovalamaca

Sarız'da çalınan büyükbaş hayvanın bulunması için ekipler harekete geçti. Ekiplerin titiz çalışması sonucu hayvan Kahramanmaraş'ta yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de film sahnelerini aratmayan kovalamaca
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarız ilçesi Avşarobası Mahallesi'nde meydana gelen büyükbaş hayvan hırsızlığı, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu çalınan hayvan bulundu ve şüpheli yakalandı.

Sarız İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 12 Eylül 2024 tarihinde V.D. isimli vatandaşın simental cinsi büyükbaş hayvanının çalınması olayıyla ilgili olarak başlatılan soruşturmada önemli bir gelişme kaydetti. Yapılan detaylı incelemelerde, olayın 46 plakalı bir araçla A.Y. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği belirlendi.

Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüpheli aracın Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesine gittiği tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüpheliyi yakalamak ve çalınan hayvanı bulmak için operasyon başlattı. Kısa sürede gerçekleştirilen operasyonda çalınan hayvan bulundu ve şüpheli A.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Bulunan hayvan, sağlıklı bir şekilde sahibine teslim edildi. Şüpheli A.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.