Kayseri'de esnafa akaryakıtta indirim müjdesi! İşte uygulanacak indirim oranı

Akaryakıta gelen zamlar esnaflar başta olmak üzere herkesi olumsuz etkiliyor. Bu konuda dikkat çeken bir atak Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (KESOB) geldi. KESOB üyelerinin indirimli yakıt alması için harekete geçti. İşte indirimin ayrıntıları. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de esnafa akaryakıtta indirim müjdesi! İşte uygulanacak indirim oranı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) esnaflara indirimli akaryakıt için harekete geçti. Bu kapsamda Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (KESOB) Total Energies arasında indirimli hizmet protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle Total Energies, KESOB’a bağlı odaların üyelerine özel indirim uygulayacak. 

İndirim oranı yüzde kaç olacak?

Protokole göre, KESOB üyesi esnaf ve sanatkarlar, bütün il ve ilçelerdeki Total Energies istasyonlarından, benzin ve dizel yakıtlarda geçerli olmak üzere yüzde 4 oranındaki indirimden faydalanabilecek.

Kayseri'de esnafa akaryakıtta indirim müjdesi! İşte uygulanacak indirim oranı

İndirimden faydalanmak için ne yapılmalı?

İndirimden faydalanmak isteyen esnafların, kayıtlı oldukları odalara başvurarak, gerekli bilgilerini iletmeleri gerekiyor.  Konu hakkında açıklamalar yapan KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, 'Yeni bir anlaşmaya imza attık. Odalarımızın üyeleri, kendilerine tanımlanacak kart ile bu indirimden faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Esnaf ve sanatkarlarımızın faydasına olacak çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum' diye konuştu.