Kayseri'de el konulan silahlar satılacak!

Kayseri'de el konulan tüfekler satılacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürlüğü el konularak mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfeklerini pazarlık usulü ile satacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de el konulan silahlar satılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de el konulan tüfekler satılacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürlüğü farklı denetimler sonrasında el konularak mülkiyeti kamuya geçirilen av tüfeklerini pazarlık usulü ile satacak. 

Kayseri'de el konulan silahlar satılacak!

Yizsiz av tüfekleri hakkında

Yivsiz yani namlusunda oluklar bulunmayan av tüfekleri pazarlık usulü ile satışa çıkıyor. Ateşli silah olan yizsiz av tüfekleri genel olarak ya iki bitişik namlu, ya da az oranla tek namlulu olarak biliniyor. Bu tür tüfekler, daha çok kısa menzil atışlarda etkili. Özellikle kuş ve diğer küçük av hayvanları avlamak için tercih ediliyor. 

Kayseri'de el konulan silahlar satılacak!

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü  duyurdu

Bu kapsamda mülkiyeti kamuya geçirilen 27 adet yivsiz av tüfeği; Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, '4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu Kapsamında el konularak Mülkiyeti Kamuya Geçirilen 27 adet yivsiz av tüfeği, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun  51. maddesi gereği Pazarlık  Usulü ile 22.08.2024 tarihinde satışa sunulacaktır' denildi. 

Ne kadar ücret isteniyor?

Değişik marka ve türde olan tüfekler için istenen tahmini bedel ise bin 1000 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor. İhale Perşembe günü saat 10:00 ila 16:30 arasında  Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünde oluşturulan komisyon huzurunda yapılacak.

İşte satışa çıkarılan ev tüfekleri, istenen ücret ve ihaleye katılma şartları

Kayseri'de el konulan silahlar satılacak!