Kayseri'de eğlencenin adresi…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gastronomi Günleri coşkuyla devam ediyor. 10 Ekim'e kadar sürecek olan etkinlik birbirinden renkli anlara sahne oluyor.

Kayseri'de eğlencenin adresi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sevilen ve büyük yankı uyandıran Kayseri’nin zengin mutfak kültürünün yansıtıldığı Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2’ncisi büyük bir coşku ile devam ediyor. Ziyaretçiler ile dolup taşan etkinlikler, birbirinden eğlenceli gösterilere sahne oldu.

Kayseri'de eğlencenin adresi…

Herkesin ve her kesimden vatandaşın katıldığı bir festivale dönüşen Kayseri Gastronomi Günleri, adeta eğlencenin adresi oldu. Kurulan sahnede Rafadan Tayfa Tiyatrosu, yarışmalar, Kayserili sanatçı Namık Kemal Bilgin, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nden eğitim alan görme engelli Jale Yazır ve Ülkü Karabay'ın sevilen türküleri seslendirdiği mini konserler, minikler için dans etkinlikleri düzenlenirken, Spor A.Ş. tarafından kurulan oyun gruplarında da minikler doyasıya eğlendi.

Kayseri'de eğlencenin adresi…

Miniklerin sevinci yüzlerinden okunurken, aileler de çocuklarını eğlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Kayseri'de eğlencenin adresi…

Kayseri’ye ve diğer şehirlere özgü tatların yer aldığı 2. Kayseri Gastronomi Günleri, ziyaretçilerini damak tatlarına ve eğlence dolu etkinliklere doyurdu.