Kayseri'de dikkat çeken toplantı! 16 ilçenin Müdürleri merkeze çağrıldı

Kayseri'de dikkat çeken toplantı. Bir süre önce Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Esen, bu görevine hızlı başladı. Esen, 16 ilçe Müdürleriyle toplantı yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de dikkat çeken toplantı! 16 ilçenin Müdürleri merkeze çağrıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, görevine hızlı başladı. Bir yandan ziyaretlerini gerçekleştiren diğer taraftan da misafirlerini ağırlayan Esen, yoğun gündemi arasında yeni eğitim öğretim yılına yönelik hem toplantılar gerçekleştiriyor hem de ekibiyle tanışıyor.

Yeni Müdür Esen, Müdürlerle tanıştı, bilgi aldı

Esen, 16 ilçe Milli Eğitim Müdürüyle, Erciyes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde bir araya geldi. Müdürlerle tanışan Esen, aynı zamanda ilçelerdeki gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kayseri'de dikkat çeken toplantı! 16 ilçenin Müdürleri merkeze çağrıldı

Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama

Milli Eğitim Müdürlüğünden toplşantıyla ilgili olarakyapılan açıklamada, 'İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen, 16 İlçe Milli Eğitim Müdürü’yle tanışma toplantısında bir araya geldi. Erciyes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda İl Müdürümüz Esen, İlçe Müdürlerimizden ilçe eğitimi hakkında bilgi aldı' denildi. 

Kayseri'de dikkat çeken toplantı! 16 ilçenin Müdürleri merkeze çağrıldı

Coşkun Esen kimdir?

Sinop'un Ayancık ilçesinde doğan Coşkun Esen, ilk ve orta öğrenimini Sinop’ta tamamladıktan sonra lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde aldı. Yüksek lisansını ise Dumlupınar Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. Eğitim kariyerine 1995 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa'da öğretmen olarak başlayan Esen, memleketi Sinop’a tayin olduktan sonra burada çeşitli öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2003 - 2012 yılları arasında Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü yapan Esen, ardından Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Esen, burada yaklaşık altı yıl görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na Milli Eğitim Uzmanı olarak atandı. Sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Coşkun Esen, evli ve bir çocuk babasıdır.