Kayseri'de dikkat çeken Bahçeli tepkisi! Bu fotoğrafla paylaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dün partisinin Grup toplantısında yaptığı Abdullah Öcalan açıklamaların yankıları sürüyor. Bahçeli'ye Kayseri'den dikkat eken tepki. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de dikkat çeken Bahçeli tepkisi! Bu fotoğrafla paylaştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dün partisinin Grup toplantısında yaptığı açıklamalar tartışılıyor. Bahçeli, 'Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin Meclis'te konuşsun' çıkışı yapmıştı. MHP Lideri Bahçeli'nin bu yöndeki çıkışının ardından Kayseri'den dikkat çeken bir tepki geldi.

Kayseri'de dikkat çeken Bahçeli tepkisi! Bu fotoğrafla paylaştı

Zor geceydi. Kime ne diyeyim, kime ne söyleyeyim

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve aynı zamanda 2015 genel seçimlerinde MHP'den Kayseri Milletvekili adayı da gösterilen Kamil Karamete, Şehitlik'ten fotoğraf paylaştı. 'Zor geceydi. Kime ne diyeyim, kime ne söyleyeyim' diyen Karamete, eşi Nuran Karamete ile birlikte Kartal'da bulunan Şehitlik'te yaşananların ve yapılan açıklamaların ardından duygularını payşaştı.

Kayseri'de dikkat çeken Bahçeli tepkisi! Bu fotoğrafla paylaştı

'Şehitlik'te bir ses duydum' diyen Karamete: Eğer siz ayağa kalkmayacaksanız, biz kalkalım

'Sabaha kadar, 40 yıldır toprağa verdiğimiz, fidan gibi, yiğit şehitlerimizi, babasız bıraktıkları çocukları, evlatsız bıraktıkları ana babaları, dul bıraktıkları eşlerini düşündüm' diyen Demokrat Partili Kamil Karamete, şu ifadeleri kullandı: Genelkurmay saldırısında şehit olan Ayşegül Pürnek, Erciyes Üniversitesi durağında şehit olan Mehmetçiklerimiz, şehit öğretmen Aybüke, şehit hemşire Canan Akkuş ve diğer tüm şehitlerimiz gözümün önünden gitmedi. Elem, ızdırap ve sıkıntı dolu uykusuz bir gecenin sabahında, güneşin ilk ışıklarıyla birlikte eşim Nuran ile birlikte, soluğu Kartal Şehitliğinde aldık. Gözyaşlarımla girdiğim şehitlikte, onlarla konuştum, dertleştim sanki, onlara içimi döktüm. Bize çok kızmış gibiydiler adeta, bizden dua, çiçek, övgü dolu sözler beklemeden ve sessizce yatıyorlardı. Başka, başka bir şeyler istiyorlardı sanki. Başım önde ayrılırken Şehitlikten, bir ses duyar gibi oldum ve bir kez daha arkama baktım. 1977 doğumlu Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik in mezarı üzerindeki resimle göz göze geldim ve bana sesleniyordu gibi geldi.  'Karamete, eğer siz ayağa kalkmayacaksanız, biz kalkalım' der gibiydi.

Kayseri'de dikkat çeken Bahçeli tepkisi! Bu fotoğrafla paylaştı