Kayseri'de devlet kurumunda iş imkanı! Noter tarafından belirlenecek

Kayseri İŞKUR ve Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğiyle İşgücü Uyum Programı kapsamında, 10 kişiye geçici iş imkanı sunulacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'de devlet kurumunda iş imkanı! Noter tarafından belirlenecek

Kayseri İŞKUR ve Kayseri İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğiyle 8 aylık süreyle uygulanacak İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında, 10 kişiye geçici iş imkanı sunulacak.

Başvurular 17-21 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak olup, seçme ve yerleştirme işlemi 25 Ekim 2024 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Program, 4 Kasım 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Kayseri'de devlet kurumunda iş imkanı! Noter tarafından seçilecek

Katılımcılar, programın ilk dört haftasında haftada 5 gün, günlük 7,5 saat olmak üzere çalışacaklar. Daha sonraki süreçte ise çalışma saatleri haftada 3 güne düşecek. Çalışmalar, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Merkez binası ve yüklenicinin sorumluluk alanındaki diğer kamusal alanlarda gerçekleştirilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, www.iskur.gov.tr, ALO-170 veya e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabilirler. Başvuruda sorun yaşayanlar, ilçe belediyelerindeki İŞKUR hizmet noktalarından veya İŞKUR'dan destek alabilirler.

Programın sonuçları ise 25 Ekim 2024 tarihinde İŞKUR İlan panosu/Sosyal Medya Hesapları ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü ilan panolarında açıklanacak.

Kayseri'de devlet kurumunda iş imkanı! Noter tarafından seçilecek