Kayseri'de de görev yapan teknik direktörden bilet tepkisi!

Kayseri Erciyesspor'da da görev yapan 102 kere A Milli Futbol Takımı forması giyen Bülent Korkmaz, EURO 2024'te oynanan maçlar için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bilet istediğini ancak karşılık alamadığını dile getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'de de görev yapan teknik direktörden bilet tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Futbolunun en önemli isimlerinden biri Bülent Korkmaz… Galatasaray ile UEFA kupasını kazanan, 102 kere A Milli Futbol Takımının formasını terleten, A Milli Futbol takımında kaptanlık yapan Bülent Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi.

İki kez Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörlüğü görevini de yürüten Korkmaz, bir YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. TFF'den EURO 2024 için bilet istediğini ancak karşılık bulamadığını dile getiren Korkmaz, ‘TFF eğer değer verecekse, milli oyuncusuna değer verecek. Buna kulüpler de dahil. Ben üzülmedim, onlar adına üzüldüm. Ben dünyanın neresine gidersem gideyim birilerini bulurum. İlla ki birileri çıkar bana maçı izlettirir. Bu konuda dikkat etmeleri gerekiyor. 'Vefa bir semt adı' diyorlar değil mi…’ diye konuştu. 

Kayseri'de de görev yapan teknik direktörden bilet tepkisi!