Kayseri'de cüce keçi ve üçüz yavruları ilgi odağı oldu
Talas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen mini çiftlik bayramda da çocukların ilgi odağı oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.
Ali Dağı’nı çevreleyen yürüyüş parkurunun başlangıç noktası olan Ali Dağı 360 Kafe, bir yandan vatandaşların dinlenme merkezi olurken diğer yandan içerisinde bulunan mini çiftlikteki hayvanlarla küçüklerin de merak ettiği bölümler arasına girdi.
Ramazan Bayramı’nda da küçüklerin ilgi odağı haline gelen mini çiftlikteki doğum yapan cüce keçi ve yavruları ise ayrı bir heyecan yarattı.
Sevimli keçi ve yavrularını ziyaret eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yavruları kucağına alarak sevdi.
Başkan Yalçın, “Ali Dağı 360 Mini Çiftlik’teki cüce keçimizin doğurduğu üçüz yavrular ilgi odağı oldu. Bayram keyfine renk katmak isteyen tüm hemşehrilerimizi çiftliğimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.