Kayseri'de cinayet

Kayseri'de cinayet
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Tomarza ilçesi Pusatlı köyünde akılalmaz bir cinayet işlendi. İddiaya göre kocasından 3 yıl önce boşanan R. T.'nin  (28), kıskançlık ve intikam için, eski eltisinin 2 çocuğunu önce dövüp, ardından çuvallara koyup kuyuya attığı ileri sürüldü. Kan donduran olayda çocuklardan birinin öldüğü, diğeri ise yaralı olarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yapılan arama sonucu ağır yaralanan küçük kız 'Anne' diye seslenmesiyle kuyuda atıldığı çuvalın içinde bulundu. Kuyudan çıkarılan Mehmet Ali Turan, olay yerinde vefat ederken, Eylül Turan ise yaralı olarak kurtarılarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldığı belirlendi. Bu olay üzerine cinayet zanlısı R.T'yi Jandarma ekipleri gözaltına aldı. Genç kadının akli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılırken, Mehmet Ali Turan'ın yapılan otopside boğulduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Diğer yandan kan donduran bu cinayet ile ilgili olarak olayın yaşandığı Tomarza Pusatlı köyü muhtarı Adem Tükenmez, 2 çocuğun kayıp olduğunun öğrenilmesiyle birlikte arama yaptıklarını, Eylül'ün kuyudan gelen sesi üzerine kurtarıldığını, küçük kızın ağabeyinin ise çuvaldan cesedinin bulunduğunu belirtti.  Muhtar Türkdönmez, Jandarma'nın, olayın  çok yönlü araştırdığını ifade ederek, cinayetin kıskançlık ve intikam yüzünden meydana gelmiş olduğundan şüphelendiklerini kaydetti.