Kayseri'de çekilen diziye 3 isim veda etti

Başrollerini Olgun Şimşek, Özlem Conker, Emre Kıvılcım ve Meltem Akçöl'ün paylaştığı TRT'nin sevilen dizisi Kara Ağaç Destanı'na 3 isim veda etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de çekilen diziye 3 isim veda etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1970’li yıllarda geçen bir toprak hikayesini anlatan, ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite ve sınıf çatışmalar gibi konulara odaklanan aynı zamanda aile bağları ve geçmişi konu edinen Kara Ağaç Destanı dizisi adından sıkça söz ettiriyor. 

Kayseri'de çekilen diziye 3 isim veda etti

Kayseri’de çekilen dizi heyecan dolu sahnelerden oluşurken, yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Olgun Şimşek’in başrolünü oynadığı Motto Yapım imzalı diziye Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 3 isim veda etti. 

Kayseri'de çekilen diziye 3 isim veda etti

9. bölümden itibaren Cem Akyoldaş’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu diziye Feyzo’yu canlandıran Kenan Civiniz, Merdo’yu oynayan Oğulcan Arman Uslu ve Dilo’ya hayat veren Sultan Sarohan ekibe veda etti. Yine gelen ilk bilgilere göre diziye yeni bir oyuncu katılmayacak. 
 

Kayseri'de çekilen diziye 3 isim veda ettiKayseri'de çekilen diziye 3 isim veda ettiKayseri'de çekilen diziye 3 isim veda etti