Kayseri'de çekilen dizide sürpriz değişiklik!

Karaağaç Destanı dizisi, Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'nde turizm merkezi Soğanlı Vadisi'nde çekimlerine devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'de çekilen dizide sürpriz değişiklik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Karaağaç Destanı dizisi, Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'nde turizm merkezi Soğanlı Vadisi'nde çekimlerine devam ediyor. Olgun Şimşek'in Celal Ağa rolüyle başrolde yer aldığı dizi, izleyicilerini bu akşam TRT - 1 ekranlarında buluşturacak.

Kayseri'de çekilen dizide sürpriz değişiklik!

Ancak, dizinin yönetim kadrosunda bayram tatili arasında bir değişiklik yaşandı. Yapımcılığını Hasan Karul'un üstlendiği ve Mustafa Becit ile Selman Kılıçaslan'ın senaryosunu yazdığı dizi, yönetmenlik koltuğunda değişikliğe gitti. Ufuk Hakan Eren'in yerine Cem Akyoldaş, yönetmenlik görevini devraldı.

Kapadokya'nın girişi olarak bilinen bu bölgede çekilen dizinin 7. bölümü, merakla beklenen sahnelerle dolu. İzleyicilerin kafasındaki sorular ise hala cevapsız: "Sultan ve Ömer kavuşabilecek mi? Celal Ağa ve Latif Bey arasındaki gerginlik son bulacak mı? Ömer ve Gülnaz evlilik sözü için adım atacak mı? Merdo özgürlüğüne kavuşabilecek mi?" Yeni bölümde bu soruların cevaplarını bulacak mıyız, hep birlikte göreceğiz.