Kayseri'de camide siyaset tepkisi! Camii bahçesine kim parti bayrağı astı?

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, cami bahçesine asılan siyasi parti bayrağına tepki gösterdi. 'Ahlaki değerle de kalmamış artık' diyen Keskin, konuyla ilgili hukuki mücadele başlatacaklarını söyledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de camide siyaset tepkisi! Camii bahçesine kim parti bayrağı astı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, camii bahçesinde siyasi parti bayrağı asılmasına tepki gösterdi.  “Siyaseti din istismarı şeklinde yapıyorlar” diyen Keskin, “Defalarca uyarıyoruz. Bu bir seçimdir, bu bir demokratik yarıştır. Ahlaki değerleri ön planda tutmak lazım. Üzülerek de söylüyoruz ki, ahlaki değerler de kalmamış" dedi.

Kayseri'de camide siyaset tepkisi! Cami bahçesine kim parti bayrağı astı?

Camide siyasetti şiddetle kınıyoruz

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Merkez Camii önündeki açıklamasında, 'Camilere artık siyaset o kadar bulaştırılmış ki, Merkez Camimiz ön girişine de MHP bayrağı getirip, koymuşlar. Camiye de dine de bu kadar saygısızlık yapılmaması lazım' diyen Keskin, 'Milliyetçi geçiniyorsunuz, muhafazakâr geçiniyorsunuz ama uygulamalarınızda tamamen hem dine hem de inançlara zarar verecek uygulamalar yapıyorlar. Bunu şiddetle kınıyoruz. Gerekli işlemleri yapacağız.  Üzülerek söylüyoruz  ki, Devlet temsil eden Kaymakamın da Emniyet Müdürünün de bunları görmesine rağmen ses çıkartamamasıdır Devlet de maalesef partileşmiş artık. Bunlarla da hukuki anlamda mücadele edeceğiz' diye konuştu. 

Kayseri'de camide siyaset tepkisi! Cami bahçesine kim parti bayrağı astı?