Kayseri'de bulunan tek Halk Kasabında güncel fiyatlar! Başkan açıkladı

Kayseri'de bulunan tek Halk Kasabında fiyatlar belli oldu. Belediye Başkanının 31 Mart seçimleri öncesinde vaatleri arasında yer alan Halk Kasabı seçim sonrası faaliyete geçmişti. Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, Halk Kasabındaki güncel et fiyatlarını paylaştı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bulunan tek Halk Kasabında güncel fiyatlar! Başkan açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde 31 Mart seçimleri öncesi CHP'li Belediye Başkan adayı Şeref Güleser, vatandaşa uygun et satışının yapılacağı Halk Kasabı sözü verdi. Güleser, seçimleri kazanıp, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra bu vaadini gerçekleştirdi.  

Felahiye Belediye Başkanı Halk Kasabı sözünü tuttu

Halk Kasabını ilçe halkının hizmetine sunan Başkan Güleser, 'Verilen sözler asla lafta kalmayacak. Kalmadı da! Halk kasabımız Felahiye ilçemize ve mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun. Sen her şeyin en iyisine layıksın Felahiye' açıklaması yapmıştı. Halk Kasabı ilçede bir süredir hizmet veriyor. 

Kayseri'de bulunan tek Halk Kasabında güncel fiyatlar! Başkan açıkladı

Başkan Şeref Güleser güncel et fiyatlarını paylaştı

Halk Kasabını ziyaret eden Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, güncel et fiyatlarını paylaştı. 'Felahiye Halk kasabımız en kaliteli ve temiz ortamıyla hizmet vermeye devam ediyor' diyen Güleser, 'Kilogram fiyatlarımız; Dana kuşbaşı ve kıyma 460 , Kuzu pirzola 600, kuzu eti 500  ve Sucuk 550 TL olarak belirlenmiştir. Felahiyemiz herşeyin en güzeline layık diyoruz ve tüm halkımızı bekliyoruz' dedi.