Kayseri'de bulunan o tarlalar kiraya çıkacak!

Kayseri'de Kocasinan ilçesinde bulunan tarlalar satılıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama geldi. Tarlalar için 6 Şubat 2024 tarihinde ihale düzenlenecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bulunan o tarlalar kiraya çıkacak!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan tarlalar satılıyor. Mülkiyeti Kocasinan Belediyesine ait tarlalar ihale ile satılacak. Açık teklif usulü yapılacak ihale Belediye Encümen salonunda 06 Şubat 2024 tarihinde, Salı günü saat 14.05’de yapılacak. 

Kayseri'de bulunan o tarlalar kiraya çıkacak!

İhaleye katılacaklardan istenilen evraklar ve geçici teminat, 06.02.2024 tarihinde, saat 12.00’ye kadar Kocasinan Belediyesi Gelir Servisimize teslim edilecek. Belirtilen saatten sonra getirilen evraklar teslim alınmayacak. Peki satılacağı ifade edilen tarlalar nerede? Kocasinan Belediyesi sulak tarlaların Ebiç Mahallesi'nde bulunduğunu belirtti.    

Kayseri'de bulunan o tarlalar kiraya çıkacak!

İhale ile ilgili tüm detaylar şu şekilde:

Mülkiyeti Kocasinan Belediyesine ait olan, aşağıdaki tabloda bilgileri yazlı olan taşınmazlar, 2886  sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince, açık teklif usulü ihale ile yıllık muhammen bedeller üzerinden kiraya verilecektir. İhale, Belediyemiz Encümen salonunda Encümen huzurunda, 06.02.2024 tarihinde, Salı günü saat 14.05’de yapılacaktır. haleye katılacaklardan istenilen evraklar ve geçici teminat, 06.02.2024 tarihinde, saat 12.00’ye kadar Gelir Servisimize teslim edilecektir. Belirtilen saatten sonra getirilen evraklar teslim alınmayacaktır             
İhale Şartnamesi mesai saatlerinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Gelir Şefliğinde görülebilir.
İhaleye Katılanlardan İstenecek Belgeler
1-) Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Ortak katılım söz konusu ise tüm ortakların kimliklerinin fotokopisi),
2-) İkametgâh belgesi(Ortak katılım söz konusu ise tüm ortakların ikametgah belgesi),
3-) Geçici teminatın yatırıldığına dair dekont yada banka teminat mektubunun aslı,
4-) İhaleye katılanın tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odası belgesi, ticari sicil gazetesi, imza sirküleri, yetki belgesi.
5-) İhale katılımcısı vekaleten katılıyor ise vekaletname aslı.
6-) Çiftçilik Belgesi