Kayseri'de bugün seçim var

Kayseri'de bugün avukatlar sandık başına giderek Baro Başkanlığı için oy kullanacak. Baro Başkanlığı için ise 4 aday yarışıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bugün seçim var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 5-6 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Baro seçimleri yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 12-13 Ekim tarihlerine ertelenmişti. Bu çerçevede Kayseri Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün Kadir Has sanat ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. 

Kayseri'de bugün seçim var

Toplantı, Başkan Ali Köse’nin konuşması ile başlarken, Divan Kurulu’nun seçimi ile devam etti. Ardından baro faaliyet ve denetleme raporları ile gelir ve gider tabloları okundu. Bütçe tasarıları görüşülüp ibra edilirken, Baro Yönetim Kurulu da ibra edildi. 

Kayseri'de bugün seçim var

Adaylar konuştu

Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan ve yeniden aday olan Ali Köse ile diğer adaylar Oğuz Erinç, Ercan Avcı ve Murat Tolga Özsoy konuşma yaptı. 

Kayseri'de bugün seçim var

Avukatlar sandık başına gidiyor

Diğer yandan Kayseri Barosu yeni başkanı bugün yapılacak seçimin ardından belli olacak. Kayseri Adliyesi’nde sandık kuruldu seçim sabah saat 09.00 itibariyle başladı. Sandık saat 17.00 itibariyle kapanırken, sayımın ardından Kayseri Barosu’na 3 yıllığına başkanlık edecek isim ve yönetim kurulu belli olacak
 

Kayseri'de bugün seçim var