Kayseri'de bugün nasıl bir hava etkili olacak?

Kayseri'de hafta sonu iznini değerlendirmek isteyen vatandaşların yakından takip ettiği hava durumuna ilişkin Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden açıklama geldi. Bugün Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bugün nasıl bir hava etkili olacak?

Kayseri’de ekim aylarıyla birlikte soğuk hava etkisini gösterdi. Yağmurlu, yer yer kar yağışlı geçen havanın ardından kış aylarına yaklaşılırken vatandaşlar hafta sonunda havanın nasıl olacağını merakla takip ediyor. Özellikle doğada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için büyük bir önem taşıyan hava durumuna ilişkin detaylar ise Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından açıklandı. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin altında seyredeceği öngörülürken, rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

Diğer yandan kentte gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 17 derece, en düşük sıcaklığın ise -1 derece olacağı ifade ediliyor.
 

Kayseri'de bugün nasıl bir hava etkili olacak?