Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? (06 Ekim Pazar)

Kayserilileri bugün nasıl bekliyor? Hava durumuna ilişkin detaylar Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? (06 Ekim Pazar)

Kayseri’de sonbahar mevsiminin ilk ayı olan eylül yağışlı geçerken, ekim ayında güneşli havalar yeniden etkisini göstermeye başladı. Özellikle sonbaharın güneşli günlerini fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar tarafından merakla takip edilen hava tahmin raporu yayımlandı. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bugün Kayserilileri az bulutlu ve açık bir hava bekliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülürken, rüzgarın kuzeyli hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 

Kentte en yüksek sıcaklığın 30 derece ile merkez, Yeşilhisar, Melikgazi, Talas ve Hacılar’da görüleceği, en düşük sıcaklığın ise 26 derece ile Akkışla, Özvatan, Pınarbaşı ve Sarız’da görülmesi bekleniyor. Yine Erciyes Kayak Merkezinde de sıcaklıkların 18 dereceği göstereceği tahmin ediliyor. 

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? (06 Ekim Pazar)