Kayseri'de bu yazın en popüler adresi orası oldu

Kayseri'de yaz aylarında adrenalin sevenlerin en çok tercih ettiği adreslerden birisi İncesu ilçesi oldu. İncesu'da bulunan Zipline Adrenelin Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşattı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de bu yazın en popüler adresi orası oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İncesu’da turizmin gözde mekanı Marina bölgesine yapılan ve Türkiye’nin en uzun 3’ncü Zipline Merkezi olan İncesu Zipline Adrenalin Merkezi, bu yazın gözdesi oldu. Adrenalin tutkunlarının yeni adresi olan merkezde on binler turizm bölgesinin keyfini yaşadı. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklardan kaçmak isteyenler için serinletici bir seçenek olan zipline, günün stresini atmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yerini aldı. Yaz sezonunda bölgede artan yerli turist sayısı, zipline parkurunun popülerliğini de artırdı.

Kayseri'de bu yazın en popüler adresi orası oldu

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek yaptığı açıklamada “ Güzel bir yaz dönemini geride bıraktık. Kamp Karavan Festivali ile başlayan yaz sezonumuz bu yıl ilçemiz adına çok verimli geçti. Valimiz Gökmen Çiçek’in destekleri ile ilçemize kazandırılan İncesu Zipline, bölgenin parlayan yıldızı oldu. 3 aylık yaz döneminde on bine yakın vatandaşımız Zipline tecrübesi yaşadı. İstanbul’dan sadece Zipline binmek üzere gelen misafirlerimiz oldu. Zipline Adrenalin Merkezine olan ilgi bizleri diğer yıllar için umutlandırdı. Kar yağana kadar açık kalacak Zipline Adrenalin Merkezine herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Kayseri'de bu yazın en popüler adresi orası oldu