Kayseri'de bu hafta hava nasıl olacak? Gün gün detaylar!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak bir haftayı geride bırakan Kayseri için haftalık hava tahmin raporu yayımlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bu hafta hava nasıl olacak? Gün gün detaylar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de sonbahar mevsiminin ilk ayı olan eylülün son günlerinde yağışlı havalarda etkisini göstermeye başladı. Kentte hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrederken, ilçelerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Kentte bu hafta içerisinde nasıl bir hava etkili olacak? Sıcak havalar mı yoksa yağışlı havalar mı etkisini sürdürecek vatandaşlar tarafından merakla takip edilen haftalık hava durumunda bu hafta bizleri ne bekliyor? 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımlandı. Raporda herhangi bir güncel uyarıya yer verilmezken hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği ifade edildi. Pazar, pazartesi günü sağanak gök gürültülü bir hava hakim olacakken; salı, çarşamba ve perşembe günleri ise az bulutlu ve açık geçmesi ön görülüyor. Rüzgar; kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kayseri'de en yüksek sıcaklık 26 derece olması beklenirken en düşük sıcaklıkların ise 9 derece olması bekleniyor. 

Kayseri'de bu hafta hava nasıl olacak? Gün gün detaylar!