Kayseri'de bu hafta hava nasıl olacak? 5 günlük hava tahmini

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Peki hafta içinde nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bu hafta hava nasıl olacak? 5 günlük hava tahmini
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sıcak ve bunaltıcı havaların etkisini gösterdiği Kayseri’de önümüzdeki günlerde bizleri nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için güncel hava tahmin raporu yayımlandı. 

Kavurucu sıcaklıkların yaşandığı kentimizde 21 Temmuz ile 25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 5 günlük hava tahmin raporuna göre gelecek beş gün içerisinde parçalı, zamanla bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcak havaların mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Kayseri genelinde 5 günlük süreçte havanın parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Rüzgar ise kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Salı günü en yüksek sıcaklıkları görecek olan kentimizde termometreler plakayı gösterecek. Çarşamba günü ise yüksek sıcaklara ara verip biraz serinleyeceğiz. Parçalı bulutlu, güney ve doğu kesimler aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi vbekleniyor. Kayseri'de bu hafta en düşük sıcaklık 16 en yüksek sıcaklığın ise 38 derece olması bekleniyor.

21 Temmuz 2024 Pazar: Az bulutlu ve açık; sıcaklık 19°C - 38°C. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette.

22 Temmuz 2024 Pazartesi: Az bulutlu ve açık; sıcaklık 16°C - 34°C. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette.

23 Temmuz 2024 Salı: Parçalı ve az bulutlu; sıcaklık 17°C - 36°C. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette.

24 Temmuz 2024 Çarşamba: Parçalı bulutlu; sıcaklık 19°C - 34°C. Güney ve doğu kesimlerde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli.

25 Temmuz 2024 Perşembe: Az bulutlu ve açık; sıcaklık 20°C - 34°C. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette.

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava durumu

Kayseri'de bu hafta hava nasıl olacak? 5 günlük hava tahmini