Kayseri'de böyle 367 aile var! Vekilden o aileye ziyaret

En çok koruyucu aileye sahip şehirler arasında zirvede olan Kayseri'de, AK Parti Milletvekili Ayşe Böhürler'den dikkat çeken bir ziyaret geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de böyle 367 aile var! Vekilden o aileye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 30 Haziran Koruyucu aile Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi Konferans Salonu'nda 81 ilin vali eşleri, koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya gelmişti. Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek de katılmış ve Kayseri’nin koruyucu aile sıralamasında 81 il arasından birinci olduğunu ifade etmişti. Çiçek’e, Erdoğan tarafından bir de ödül takdim edilmişti. 

Kayseri'de böyle 367 aile var! Vekilden o aileye ziyaret

En çok koruyucu aileye sahip Kayseri’de, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, tarafından dikkat çeken bir ziyaret yapıldı. Milletvekili Böhürler, kentteki koruyucu ailelerden ‘Lekesiz’ ailesine misafir oldu. 

Kayseri’deki koruyucu aile sayısının 367 olduğunu ve 420 çocuğa koruyucu aile söyleyen Böhürler, ailelere teşekkür etti. Böhürler açıklamasında, “Bugün Kayseri'deki koruyucu ailelerimizden Lekesiz ailesinin misafiriydik. Kayseri’de 367 ailemiz 420 çocuğumuza koruyucu ailelik yapıyor. Yetişkin nüfusuna oranla, Türkiye’nin en fazla koruyucu ailesi olan şehir Kayseri'miz. Kalbini, evini yavrularımıza açan koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.