Kayseri'de borçtan dolayı o tarla icralık oldu! İşte istenen para

Kayseri'de borçtan dolayı vatandaşın tarlası, traktörü icralık oluyor. Bu kez de Kocasinan ilçesinde bir tarla borçtan dolayı icradan satılacak. İcralık olan tarla otobüs terminaline 30 km, Kayseri Havalimanına 13 km, Kayseri şehir merkezine 22 kilometre uzaklıkta. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de borçtan dolayı o tarla icralık oldu! İşte istenen para

Ekonomik sıkıntılar yüzünden vatandaşın icra kabusu sürüyor. Kayseri'de icra furyasına bir tarla daha takıldı. Kayseri Kocasinan'da 6.562,18 metrekare tarla icradan satılacak. 

Borçtan dolayı satılıyor

Bir borçtan dolayı satışı gerçekleştirilecek olan tarla  Vatan Mahallesi Mezarüstü mevkiinde bulunuyor.  5815 Ada, 182 parsel, taşınmazın yer aldığı bölgede 1 ya da 2 katlı müstakil yapılar, tarımsal amaçlı araziler bulunuyor. Tarlanın, Kayseri şehir merkezine uzaklığı 22 kilometre olarak ifade ediliyor. 

İcralık olan tarla için ne kadar para isteniyor?

Taşınmaz üzerinden tescilsiz doğalgaz boru hattının da geçtiği ifade edildi. Taşınmazın kıymeti 1 milyon 640 bin 545  TL  olarak belirtilirken, KDV oranı ise yüzde 10.

Ne zaman satışa çıkacak?

İcradan satılacak tarla ile ilgili olarak ilk arttırma günü  06 Ağustos 2024  başlama saati ise 11:33. İkinci arttırma günü ise  03 Eylül 2024 ve başlama saati ise 11:33 olarak ifade edildi.