Kayseri'de biri hoca diğeri öğrenciydi, şimdi biri başkan diğeri milletvekili!

Kayseri Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümünü mezunu Muğla AK Parti Milletvekili Kadem Mete, Erciyes Üniversitesi'nde hocası olan Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'de biri hoca diğeri öğrenciydi, şimdi biri başkan diğeri milletvekili!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin saygın üniversiteleri arasında yer alan Kayseri Erciyes Üniversitesi kimi zaman unutulmaz dostlukların da temellerini atıyor. Muğla AK Parti Milletvekili Kadem Mete ile Samsun Terme İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul’da olduğu gibi…Kayseri Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümünü mezunu Muğla AK Parti Milletvekili Kadem Mete, Erciyes Üniversitesi’nde öğrencisi olduğu Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti. 

Kayseri'de biri hoca diğeri öğrenciydi, şimdi biri başkan diğeri milletvekili!
Kadem Mete, Terme Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, ‘Şenol Kul hocamın yanında olmak ve onunla eski günleri yad etmek benim için büyük bir mutluluk. Kendisi, üniversite yıllarımda bana rehberlik eden ve yol gösteren değerli bir hocaydı. İnanıyorum ki Terme için de birçok başarılı çalışmaya imza atarak termeye rehber olacaktır’ dedi. 
Şenol Kul ise, eski öğrencisi Kadem Mete’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Kadem Mete’nin ziyareti beni çok duygulandırdı. Onun başarılarını görmek ve milletvekili olarak ülkemize hizmet ettiğini bilmek gurur verici. Öğrencilik yıllarından bu yana kendisini takip ediyorum ve her zaman yanında olduğumu bilmesini istiyorum. Kadem Mete’yi her zaman Terme’de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bu ziyaret, eski günleri yad etmek ve geleceğe dair umutlarımızı paylaşmak için güzel bir fırsattı…’ diye konuştu.