Kayseri'de bir yeni görevlendirme daha

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni bir görevlendirme daha yapıldı. Üniversite yönetimi, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatör Yardımcılığına görevlendirme yapıldığını açıkladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bir yeni görevlendirme daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yeni bri görevlendirme daha yapıldı. Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatör Yardımcılığına görevlendirme yapıldığı öğrenildi.

Kayseri'de bir yeni görevlendirme daha

Rektörlük'ten görevlendirme açıklaması

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nden görevlendirmeyle ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesinin 8. maddesi gereğince Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatör Yardımcılığı görevini yürütmek üzere Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Toygun Dağdevir, 11.10.2024 tarihinden itibaren görevlendirilmiş bulunmaktadır. Doç. Dr. Toygun Dağdevir'e yeni görevinde başarılar dileriz' ifadeleri kullanıldı.

Kayseri'de bir yeni görevlendirme daha

Dağdevir'in araştırma alanları

Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği, Termodinamik Bölümünde görev yapan Doç. Dr. Toygun Dağdevir'in araştırma alanları şu şekilde: 
WoS Araştırma Alanları: Termodinamik, Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Mühendislik. Avesis Araştırma Alanları: Makina Mühendisliği, Enerji, Rüzgar Enerjisi, Termodinamik, Isı ve Madde Transferi, Hesaplamalı akışkanlar dinamiği, Mühendislik ve Teknoloji.