Kayseri'de bir ilk...

Demokrat Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. Açıklanan adayın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kayseri'de şimdiye kadar açıklanan ilk kadın aday olması dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Kayseri'de bir ilk...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. Açıklanan adayın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kayseri'de şimdiye kadar açıklanan ilk kadın aday olması dikkat çekti. Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile siyasi partilerde seçim mesaileri hız kazandı.

Bu kapsamda Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Karamete yaptığı açıklama ile Demokrat Partinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Avukat Aygökçe Karakaya olduğunu bildirdi.

Kayseri'de bir ilk...

Karamete yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Demokrat Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Atatürk'ün Ülkemizi emanet ettiği gençliğin temsilcisi, genç kardeşimiz Av. Aygökçe Karakaya olmuştur. Kayseri'mizin tek kadın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, Av. Aygökçe Karakaya kardeşimizi, Türk kadınına yakışan duruşu ve cesaretinden dolayı kutlar, başarılar dilerim."