Kayseri'de bir ilk olacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 3-4 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak toplantının Kayseri'de bir ilk olacağını vurguladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de bir ilk olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) 45. Genel Kurulu, 23-26 Ekim2023  tarihleri arasında Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenmişti. Toplantıya katılan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede ,4 ve 5 Aralık 2023 tarihinde Kayseri’de ilk kez Avrupa Birliği’nin bir toplantısının olacağını vurgulamıştı. Palancıoğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Kayseri'de bir ilk olacak!

Palancıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Kayseri'de bir ilk: "Avrupa Konseyi Kayseri'de Toplanacak" 3-4 Aralık 2023 tarihinde, benimde ülkemizi temsil ettiğim, Avrupa Birliği Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin İzleme Komitesi'nin toplantısını ilk defa Kayseri'de düzenleyeceğiz. 45-50 kişilik bir ekip Kayseri'ye gelecek. Dolayısıyla Avrupa Birliği ülkelerinin katılımcılarını Kayseri'de misafir edeceğiz. Bu hem Türkiye için hem Kayserimiz ve Melikgazi'miz için güzel bir prestij olacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” İfadelerine yer verdi.