Kayseri'de bir haftada 8 olay çözüldü 9 şahıs yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 8 olay kapsamında 9 şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de bir haftada 8 olay çözüldü 9  şahıs yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri tarafından kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı operasyon düzenlendi. operasyonda 9 şahıs yakalandı. 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdikleri  operasyonlarda çok sayıda suç unsurları ele geçirildi.

Operasyonlar sırasında: 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 374 adet tabanca fişeği, 907 paket kaçak sigara, 864 kg kaçak tütün, 120 şişe sahte alkol ele geçirildi.

Ayrıca, aranmakta olan 23 şüpheli yakalandı. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 8 olay kapsamında 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla haksız kazanç sağlayan suç örgütlerine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.