Kayseri'de binlerce litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kayseri'de polis ekipleri bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 255 yıl 6 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 165 şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de binlerce litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin huzur ve güvenliğini sağlamak adına suçlulara göz açtırmamaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında 28 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonda toplamda 255 yıl 6 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 165 şahıs yakalandı.

Narkotik madde operasyonlarında, toplam 43 kilo 837.23 gram uyuşturucu madde ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. 14 operasyon çerçevesinde 33 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı, 12 şahıs adli makamlarca tutuklandı. Silah ve mühimmat operasyonlarında ise, 15 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız av tüfeği, 10 adet kuru sıkı tabanca ve 6 adet kapsam dışı bıçak ele geçirildi. Ayrıca, 381 adet tek el silah da yakalandı. Kumar faaliyetlerine karşı yapılan operasyonda, bir iş yerinde kumar oynanmasına olanak tanıyan şahsa adli işlem yapıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye ise toplamda 25.700 TL idari para cezası uygulandı. Terör örgütü soruşturmaları kapsamında da 11 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.Hırsızlık vakalarına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda, 27 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. Bu olaylarla ilgili 24 şüpheli yakalanırken, 3 şüpheli adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca, 28.000 TL değerinde hırsızlık malzemesi bulunarak sahiplerine eksiksiz şekilde teslim edildi.Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 255 yıl 6 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 165 şahıs yakalandı. Bu kişilerden 79'u tutuklanırken, diğerleri hakkında adli süreç başlatıldı.