Kayseri'de Belediyeler başkanvekillerine emanet! Başkanlar nereye gitti?

Kayseri'de infial yaratan olayların ardından AK Partili başkanlardan her hangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekmişti. Peki başkanlardan neden açıklama gelmedi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Belediyeler başkanvekillerine emanet! Başkanlar nereye gitti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dün akşam saatlerinde yaşanan olay Türkiye gündemindeki yerini korurken Kayseri’deki AK Partili başkanlardan açıklama gelmemesi dikkat çekmişti. Başkanların olaya ilişkin neden herhangi bir paylaşımda bulunmaması merak konusu iken başkanların il dışından olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, AK Partili belediye başkanları dün öğle saatlerinde Ankara’ya gitti. Başkanlar burada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirak edeceği ‘AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılım sağlayacak.  

Ankara'dan ilk paylaşım

Diğer yandan toplantıya ilişkin ilk kare geldi. İncesu Belediye sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in de yer aldığı bir kareyi paylaştı. Paylaşımda, “Belediye Başkanımız Mustafa İlmek, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Kızılcahamam'da Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlarımızın katılımıyla düzenlenecek istişare kampına katıldı. Alınan kararların ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederiz.” denildi.