Kayseri'de Belediye o bölgedeki mirasçıları arıyor! Aranan 42 kişi bulunacak mı?

Kayseri'de Melikgazi İlçe Belediyesi anlaşmak için 42 kişiyi arıyor. Belediye 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun' çerçevesinde rezerv alan ilan edilen bölgedeki hak sahiplerine ulaşmak ve uzlaşmak için ilan verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Belediye o bölgedeki mirasçıları arıyor! Aranan 42 kişi bulunacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında muhtemel mirasçıları arıyor. Melikgazi Belediyesi tarafından yürütülen Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 9.2 hektarlık alanın, 6306 sayılı 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun' kapsamında Bakanlığın 20 Aralık 2022 tarihli ve 5311452 sayılı oluru ile 'Rezerv Alan' olarak ilan edildiği belirtildi.

Alacaklılara ulaşılamadı

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında harekete geçen Melikgazi Belediyesi yetkilileri, yapılan tüm araştırmalara ve bilgilendirmelere rağmen parsel sahiplerine, kanuni ipotek alacaklıları veya muhtemel mirasçıları ile uzlaşılamadığını veya ulaşılamadığını belirtti.

Kayseri'de Belediye o bölgedeki mirasçıları arıyor! Aranan 42 kişi bulunacak mı?(Kazım Karebekir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor)

Belediye 15 gün süre verdi

Bunun üzerine Belediye gazeteye resmi ilan vererek, söz konusu alandaki parsel sahipleri, kanuni ipotek acaklıları veya muhtemel mirasçıları arıyor. Belediyeden yapılan açıklamada, ismi belirtilen hak sahiplerinin 15 gün içerisinde Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne şahsen veya vekaleten müracaat etmeleri ve uzlaşmaya varmaları istendi. 

İşte Melikgazi Belediyesinin aradığı o isimler

Kayseri'de Belediye o bölgedeki mirasçıları arıyor! Aranan 42 kişi bulunacak mı?Kayseri'de Belediye o bölgedeki mirasçıları arıyor! Aranan 42 kişi bulunacak mı?Kayseri'de Belediye o bölgedeki mirasçıları arıyor! Aranan 42 kişi bulunacak mı?