Kayseri'de Belediye evlere kıymalı pide gönderecek!

Kayseri'nin Tomarza ilçe Belediyesi kıymalı pide ihalesi yapacak. Tomarza Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan köpüklü paket içerisindeki kıymalı ihalesinin neden yapılacağı ve kimlere gönderileceği belli oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Belediye evlere kıymalı pide gönderecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde İYİ Partili Belediye kıymalı pide ihalesi gerçekleştirecek. Kıymalı pide ihalesinin ne için yapılacağı merak konusu olmuştu. İşte cevabı!

Kayseri'de Belediye evlere kıymalı pide gönderecek!

Belediyeden yapılan açıklamada ise 'Tomarza Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan cenaze evlerine gönderilmek üzere, tek tek Köpüklü paket içerisinde paketlenmiş 1 porsiyon kıymalı pide, 1 adet kapalı ayran ve 1 adet kişilik bardak su alımına yönelik ihale' yapılacağı ifade edildi.

Kayseri'de Belediye evlere kıymalı pide gönderecek!

Ne kadar kıymalı pide alınacak?

İşin süresi ihaleyi kazanan firma ile  sözleşme imzalandıktan sonra sözleşme tarihi ile 31 Aralık 2024 tarihine kadar olduğu ifade edildi. Toplam 7 bin 500 adet kıymalı pide,7 bin 500 adet ayran, 7 bin 500 adet bardak su alımının yapılacağı öğrenildi. 

Kayseri'de Belediye evlere kıymalı pide gönderecek!

Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç kimdir?

Osman Koç, 1970 yılında Kayserinin Tomarza ilçesine bağlı Turanlı köyünde doğdu, ilköğretim ve lise eğitimini ilçe merkezinde bulunan okullarda tamamladı,Lisans eğitimini  Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İş ve İşçi Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık sertifikasını almıştır.

1990 Yıllarından itibaren başta Spor Kulüpleri olmak üzere birçok Sivil Toplum Örgütlerinde kuruculuk ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

2009 Yılında yapılan yerel seçimlerinde Kayseri İl Genel Meclis Üyeliğine Seçilen Koç, başta grup sözcülüğü olmak üzere İmar Komisyonu, Ulaşım Komisyonu, Denetim Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerinde görevlerde bulunmuştur.

2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde Tomarza Belediye Meclis Üyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Koç, Kayseri Büyük Şehir Belediyesinde Grup sözcülüğü başta olmak üzere İmar Komisyonu, Ulaşım Komisyonu, Denetim Komisyonu Ve Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerinde görevlerde bulunmuştur. 2024 Yılında Yerel Seçimlere  %54,61  Oy oranı İle Tomarza Belediye Başkanlığına Seçilmiştir. Evli ve 4 Çocuk Babası olan Koç aynı zamanda 3 torun dedesidir.