Kayseri'de Belediye ev ve iş yeri satacak! İşte istenen fiyatlar

Kayseri'de Belediye taşınmaz satışı yapacak. Mülkiyeti Melikgazi Belediye Başkanlığı'na ait olan 29 adet gayrimenkul ihale ile satılacak. İşte satış yapılacak mahalleler ve istenen ücret. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Belediye ev ve iş yeri satacak! İşte istenen fiyatlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de belediyeler taşınmaz ihalelerine devam ediyor. Bu kez de Melikgazi Belediyesi taşınmaz satışı yapacağını duyurdu.Mülkiyeti Melikgazi Belediye Başkanlığı'na ait olan 29 adet gayrimenkul ihale ile satılacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, 'Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların 17 Temmuz 2024 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden Açık Teklif Usulüyle satışı yapılacaktır' denildi. 

Taşınmazlar hangi mahallelerde?

Satışa çıkacak olan taşınmazlar KazımKarabekir, Anbar ve Battalgazi Mahallelerinde yer alıyor. 3 artı 1, 2 art 1 mesken ve aynı zamanda iş yerleri de satılacak. Taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel 2 milyon ila 4 milyon arasında değişiyor. Teminat bedeli ise 70 bin lira ile 150 bin lira arasında. İhale 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 15.00’de Belediye Tiyatro Salonunda yapılacak.

İşte mahalle mahalle satışa çıkacan olan taşınmazlarla ilgili tüm detaylar

Kayseri'de Belediye ev ve iş yeri satacak! İşte istenen fiyatlarKayseri'de Belediye ev ve iş yeri satacak! İşte istenen fiyatlar