Kayseri'de belediye 44 tarla ve 6 adet dükkanı kiraya veriyor

Kayseri'de mülkiyeti Belediyeye ait olan 44 adet tarla ve 6 adet dükkan ihaleyle kiraya verilecek. Kiralanacak tarla ve dükkanların bulunduğu yerler ve yapılacak olan ihaleyle ilgili detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de belediye 44 tarla ve 6 adet dükkanı kiraya veriyor

Kayseri'de belediye tarla ve dükkan kiralayacak. Mülkiyeti Bünyan Belediyesine ait tarla ve dükkanlar için gerçekleştirilecek olan ihale 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 16:00’da Bünyan Belediyesi Hizmet Binası üçüncü katında bulunan Belediye toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

Tarla ve dükkanlar hangi mahallelerde!

Bünyan Belediyesi tarafından kiralanacak olan tarla ve dükkanlar İlçenin Büyüktuzhisar, Burahniye, Dağardı, Danişment, Devrişağa Fatih, Gergeme, Girveli, Güllüce Kahveci, Karakaya, Kardeşler, Musaşeyh, Sağlık, Sıvgın ve Yağmurbeyli  Mahallelerinde yer alıyor. 

Kayseri'de belediye 44 tarla ve 6 adet dükkanı kiraya veriyor

Bünyan'daki ihale nasıl yapılacak?

44 adet tarla 6 adet dükkan vasıflı taşınmazların 'Açık Teklif Usulü' ile ihaleye çıkacak ve yapılacak ihale sonrasında kiraya verilecek.  İhaleye katılmak isteyenler en geç 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15:00’e kadar Bünyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne dosyalarını teslim etmek zorunda. 

Kiralama süresi ve ücret ne kadar olacak?

Diğer yandan tarlaların ve dükkanların kira süresinin ise 3 yıl olduğu ifade edildi. Kira süresi sözleşme imzalandıktan sonra başlayacak ve üçüncü yılın bitiminde sona erecek. 

İşte Bünyan ilçesinde kiralanacak tarla ve iş yerleri ile ilgili istenen kiralama ücreti ve diğer detaylar;

Kayseri'de belediye 44 tarla ve 6 adet dükkanı kiraya veriyorKayseri'de belediye 44 tarla ve 6 adet dükkanı kiraya veriyor