Kayseri'de bayram süresince elektrik kesintisi yaşanacak mı?

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), Kayseri'nin merkez ve ilçelerinde zaman zaman elektrik kesintisi yapıyor. Peki elektriğe en çok ihtiyaç duyurulan bayramda kentte elektrik kesintisi yaşanacak mı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bayram süresince elektrik kesintisi yaşanacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin merkez ve ilçelerinde zaman zaman elektrik kesintileri yaşanıyor. Kimi kesintiler birkaç saatle sınırlı kalırken kimileri ise neredeyse bir gün boyunca sürüyor. Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), tarafından kesintiler çoğu zaman için planlı olarak yapılıyor. Çoğunlukla bakım onarım ve yatırım çalışmaları sebebiyle elektrikler kesilirken Kurban Bayramı’nda elektrik kesintisinin yaşanıp yaşanmayacağı vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor.

Bu çerçevede düzenli olarak web sitesinde elektrik kesintilerine ilişkin uyarılar paylaşan KCETAŞ’tan beklenen açıklama geldi. KCETAŞ resmi web sitesinden bayram süresince planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı aktarıldı. KCETAŞ çalışmalarını bayramdan sonraki gün olan perşembeye kadar erteledi. KCETAŞ, 20 Haziran Perşembe günü itibariyle yine gerekli olan merkez ve ilçelerde planlı kesinti yaparak, bakım onarım ve yatırım çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edecek.