Kayseri'de bayram süresince elektrik kesintisi yaşanacak mı? İşte yanıtı...

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), Kayseri'nin merkez ve ilçelerinde zaman zaman elektrik kesintisi yapıyor. Peki bayramda Kayseri'de elektrik kesintisi yaşanacak mı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bayram süresince elektrik kesintisi yaşanacak mı? İşte yanıtı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin merkez ve ilçelerinde zaman zaman elektrik kesintileri yaşanıyor. Kimi kesintiler birkaç saatle sınırlı kalırken kimileri ise neredeyse bir gün boyunca sürüyor. Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), tarafından kesintiler çoğu zaman için planlı olarak yapılıyor. Çoğunlukla bakım onarım ve yatırım çalışmaları sebebiyle elektrikler kesilirken Ramazan Bayramı’nda elektrik kesintisinin yaşanıp yaşanmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

Düzenli olarak web sitesinde elektrik kesintilerine ilişkin uyarılar paylaşan KCETAŞ’tan beklenen açıklama geldi. KCETAŞ resmi web sitesinden bayram süresince planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı aktarıldı. KCETAŞ çalışmalarını bayramdan sonraki gün olan pazara kadar erteledi. Pazar günü itibariyle yine gerekli olan merkez ve ilçelerde planlı kesinti yaparak, bakım onarım e yatırım çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edecek.