Kayseri'de Basın Bayramı için kim ne dedi?

1946 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından belirlenen 24 Temmuz Türkiye Basın Özgürlüğü İle Mücadele Günü kapsamında Kayseri Protokolü ve il müdürlüklerinden tebrik mesajı gecikmedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'de Basın Bayramı için kim ne dedi?

Başta Kayseri’nin Belediye Başkanları, İl Müdürlükleri ve Kayseri Milletvekilleri başta olmak üzere kutlanan Basın Bayramı için basın sektöründe çalışan vatandaşlara tebrikler devam ediyor. 

Türkiye Basın Özgürlüğü ile Mücadele Günü, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından tebrik mesajları yayımlanarak kutlandı. 
Belediye Başkanları’nın yanı sıra Kayseri İl Emniyet Müdürü Kazım Karabörk, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Kayseri milletvekilleri de sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlarda kutladı. 

İşte Kayseri Belediye Başkanları’nın tebrik mesajları! 

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu:
‘Görevlerini büyük gayret ve özveriyle yerine getiren, çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.’Kayseri'de Basın Bayramı için kim ne dedi?Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
‘Gayret ve bağlılığıyla sonu halkımızın haber alma Özgürlüğü için çalışan tüm basın camiasının 24Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ediyorum. ’Kayseri'de Basın Bayramı için kim ne dedi?Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
‘Gerçekleri yansıtan kalemleriyle, haber alma özgürlüğümüzü güçlendiren ve bilgiye erişimimizi kolaylaştıran tüm basın camiasının 24Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum.’ Kayseri'de Basın Bayramı için kim ne dedi?Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın:Kayseri'de Basın Bayramı için kim ne dedi?