Kayseri'de Bakan'a iletilen altgeçitle ilgili dikkat çeken gelişme!

Kayseri Pınarbaşı Karayolu üzerindeki bir yol ayrımında bulunan alt geçitte iyileştirme yapılması talebi bir süre önce gündeme taşınmıştı. Sorun Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na iletilmişti. Bakan'dan açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Bakan'a iletilen altgeçitle ilgili dikkat çeken gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pınarbaşı anayolu üzerinde bulunan Büyükgürleğen Mahallesi yol ayrımında bulunan alt geçidin özellikle kötü hava koşullarında kullanılamaz hale geldiği ifade ediliyor. 

Vatandaşlar dert yanmıştı

Alt geçit içerisine su birikmesi, çamur dolması gibi sebeplerle kullanım açısından verimsiz hale geldiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sorunu Meclis gündemine taşıdı. Bölgede ortaya çıkan bu tablo nedeniyle trafiği tehlikeye atabilecek olayların yaşandığını ifade eden Özdemir, bu nedenle bir kavşağa ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Özdemir,  yöre sakinlerinin kendisine ilettiği bu durumu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na sordu.

Kayseri'de Bakan'a iletilen altgeçitle ilgili dikkat çeken gelişme!

Özdemir’den Bakan 3 altgeçit sorusu

Bakan’a üç soru yönelten Özdemir, ‘Konu ile ilgili olarak bakanlığınıza ulaşmış bir bilgi var mıdır? Bahsi geçen yol ayrımında bulunan alt geçitte iyileştirme çalışması yapılacak mıdır? Bölgede ihtiyaç duyulan kavşak için herhangi bir planlama yapılmış mıdır?’ yönündeki sorularına yanıt istedi.  Bakan Uraloğlu, MHP’li Özdemir’in sorularına yanıt verdi.

Kayseri'de Bakan'a iletilen altgeçitle ilgili dikkat çeken gelişme!

Bakan Uraloğlu: Altgeçitte biriken malzemeler temizlendi

‘Kayseri Pınarbaşı Devlet Yolundaki Büyükgürleğen Kavşağı, yarım yonca kavşak olarak 2016 yılında hizmete açılmıştır’ diyen Bakan Uraloğlu, bakım çalışmalarına dikkat çekerek, alt geçitte biriken malzemelerin temizlendiğini belirtti. Bakan Uraloğlu, ‘Periyodik bakım çalışmaları kapsamında altgeçitte biriken malzemeler temizlenmiş olup alt geçit içine ve bağlantı yollarına bitümlü sıcak karışım kaplama yapılarak iyileştirme çalışmaları tamamlanmıştır’ dedi.